Contact – Waterpik®

Telefoonnummer

Waterpik® en COVID-19

In deze onzekere tijden geven we bij Waterpik® prioriteit aan waar ons bedrijf de meeste waarde aan hecht: de gezondheid en veiligheid van gezinnen over de hele wereld. Als merk dat veilige en betrouwbare producten voor de mondgezondheid ontwikkelt, is het welzijn van onze medewerkers, partners, tandheelkundige professionals en klanten nu belangrijker dan ooit. Onze gedachten zijn bij de mensen die het meest direct worden getroffen door het coronavirus en bij degenen die onvermoeibaar werken om het te bestuderen, te beheersen en te behandelen.

We volgen de officiële updates met betrekking tot COVID-19 op de voet en zijn vastbesloten consumenten en tandheelkundige professionals te helpen hun veiligheid en mondgezondheid te behouden.

Waterpik® is er op basis van bestaande positieve ervaringen op gericht deze goede service aan klanten te blijven bieden. Er kan momenteel een vertraging optreden bij het verzenden / ontvangen van uw garantie of het kopen van product (en) / item (s). We blijven echter zo snel mogelijk telefoontjes en e-mails beantwoorden.

We zullen via sociale media informatie delen die consumenten zullen helpen hun mond gezond te houden, vooral in een klimaat waar regelmatige bezoeken aan de tandarts kunnen worden opgeschort of vertraagd en we weten dat meer mensen tijd thuis doorbrengen. We blijven reageren op vragen van consumenten of opmerkingen op al onze sociale kanalen, met de nadruk op de waarde die we in deze periode kunnen bieden.